Åland är barnens favorit

Soliga dagar vid vattnet, lek, bad och tid tillsammans. Åland är barnens favorit närmare än du tror. Det är lätt att ta sig hit och det roliga börjar redan på färjan. Här kan du uppleva nya saker varje dag, oavsett årstid.

Semesterkänslan börjar redan på färjan då den kittlande magkänslan berättar att något skoj och spännande är på gång. Väl framme väntar en hel skärgård full av äventyr och en massa roliga minnen att ta med hem!

Nära till många smultronställen

Åland är exakt så fantastiskt som det låter. Skärgården är lagom annorlunda och känslan är som utomlands även om det är nära. Det finns nya saker att upptäcka varje dag och tack vare att Åland är litet är det aldrig långt till nästa smultronställe.

Tillbringa en semester i äkta skärgårdsmiljö där du kan gosa med djur, besöka en limonadfabrik eller se hur man tillverkar karameller för hand. Gör en utflykt till ett riktigt slott och klättra på fästningsruiner, åk på viltsafari och bada på fina sandstränder. Vad sägs om att göra en cykelutflykt till en badplats eller fotvandra till en riktig grotta?

Barnens evenemang

Barnens aktiviteter

Vill du läsa mer om barnaktiviteter på Åland?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev.

"*" anger obligatoriska fält.

Namn:*
Godkännande av integritetspolicy:*