Åland – ett golfparadis nära dig

Åland har snabbt blivit en välkänd golfdestination vars fina golfbanor lockar till nya utmaningar i en unik skärgårdsmiljö. De havsnära golfanläggningarna välkomnar dig med banor i toppskick. Här finns Finlands bäst designade bana!

Åland är en välkänd och mångsidig golfdestination som erbjuder fina banor och alla utmaningar en golfare kan önska sig. På Åland startar golfsäsongen i början av maj och banorna är i gott skick redan från start. Tack vare det värmande havet kan du spela golf fram till slutet av oktober.

Korta avstånd – mer tid för spel

Här kan du spela på två havsnära golfanläggningar: Ålands Golfklubb i Kastelholm mitt på Ålands huvudö och på Eckerö Golf på västra Åland. Tack vare de korta avstånden är det enkelt att ta sig från den ena golfanläggningen till den andra. Du kan till och med spela på dem båda under en och samma dag!

Golfpärlan mitt i Östersjön

Totalt finns det tre 18-hålsbanor: Slottsbanan, Kungsbanan och Eckerö Golf. Utöver dem finns en 6-håls par-3 bana Prinsessan samt fina områden för närspelsträning. På banorna får du njuta av vackra vyer över bl.a. kung Gustav Vasas jaktmarker, Kastelholms medeltida slott med havsutsikt och Eckerö golfs rogivande åker- och skogslandskap.

Boka ett smidigt golfpaket

Gör din golfresa enkel och bekväm genom att boka ett förmånligt golfpaket. I våra golfpaket ingår resa, boende och färdigbokade starttider.

Upptäck Åland utanför golfbanan

För dig som vill ta med familj och vänner på resan är Åland den perfekta destinationen. Här finns aktiviteter för både stora och små, så den som inte vill följa med ut på golfbanan hittar mycket annat att göra.

Vill du veta mer om golf på Åland?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna.

"*" anger obligatoriska fält.

Namn:*
Godkännande av integritetspolicy:*