Cycle in Åland

The Åland Islands is the perfect bicycle trip destination, whether you plan a bike tour or just a short day trip. The distances are short in Åland, the roads are of high standard and there are many bicycle paths. You are surrounded by beautiful archipelago nature and picturesque sceneries, and there are a lot of interesting sites to explore.

Åland is a destination that you Ahvenanmaa on mahtava pyöräkohde ja pyöräily pitkin Ahvenanmaan rengastietä halki saariston on upea elämys.Välimatkat ovat sopivan lyhyet ja matkan varrella on paljon majoitusvaihtoehtoja leirintäalueista ja mökeistä viihtyisiin B&B-majataloihin ja vieraskoteihin. Siellä täällä on myös kesäkahviloita ja ravintoloita, ja kohtaat kauniita maisemia ja kiinnostavia nähtävyyksiä. Siellä missä tie päättyy, matka jatkuu saaristolautalla kohti seuraavaa saarta. Perillä Ahvenanmaan pääsaarella odottaa joukko uusia seikkailuja. 

Jos suunnittelet lyhyempiä pyöräretkiä, voit vuokrata polkupyörän pariksi tunniksi tai vaikka päiväksi. Ahvenanmaalla on kilometritolkulla maanteitä, ja valitsitpa minkä reitin tahansa, vastaan osuu merimaisemia, rantakallioita, kaunista saaristoluontoa, jota värittävät vanhat laidunaukeat, niityt ja vehreät metsät. Välillä vastaan tulee soma kylä tai historiallinen nähtävyys, ja kun nälkä yllättää, ei seuraavaan kahvilaan tai ravintolaan ole koskaan pitkä matka.

Tältä sivulta löydät paljon vinkkejä, joista on apua pyöräloman tai pyöräretken suunnittelussa. Ota talteen reittivinkit, lue nähtävyyksistä ja lisää pyöräilystä Ahvenanmaalla.

Read more