Konferens och gruppresa till Åland

Det är pausaktiviteterna som sätter guldkant på

14 eller 1400 personer? Åland är en perfekt destination för konferens- och gruppresor. Här finns fina utrymmen för möten och massor att se och uppleva i form av aktiviteter, kultur och sevärdheter.

Halva vägen var

Det är snabbt och enkelt att resa till öriket mellan Sverige och Finland. Den korta båt- eller flygturen skapar samtidigt en känsla av att resan går utomlands. Många ser fördelen att träffas mitt emellan två marknader, ”mellan Nokia och Ericsson”.

Stor kapacitet

De stora rederierna har kapacitet och kompetens att göra restiden till en del av mötet. På själva Åland finns större kapacitet för möten än du tror. Inte minst tack vare nybyggda Alandica Kultur & Kongress.
Är ni många? En stor bankkoncern samlade 1400 personer ett par dagar på Åland med boende, möten, mat och underhållning. Största eventet hittills var Natwest Island Games XIII med 3220 deltagare.

9 orsaker att välja Åland

  1. 6.700 öar att upptäcka och du kan även boka en egen ö för din konferens
  2. Eget självstyrt örike mittemellan Finland och Sverige, som har ett neutralt och strategiskt läge och en intressant historia
  3. Åland är som en miniatyrstat där allting finns på en liten begränsad yta, där beslutsvägarna är korta och förankringen till det lokala näringslivet lätt att skapa
  4. Havsutsikt och ren havsluft rensar tankarna och hjälper till att skapa nya tankar ingår i samtliga konferenser utan kostnad
  5. Konferensen kan börja med sköna Östersjötimmar ombord på moderna fartyg såväl från Finland och Sverige som från Estland.
  6. Åland är kontrasternas ö – det moderna möter det äkta och naturnära
  7. De korta avstånden – enkelheten när allting är så nära och lättillgängligt
  8. Ibland kan det nästan kännas som att tiden stannar på Åland, på ett positivt sätt. Det är lättare att vara närvarande och mer fokuserad på uppgiften när ruset utanför inte stör.
  9. En plats för möten – fredens öar

Läs mer