Golfparadiset nära dig

Golfa på Åland

Åland är en välkänd golfdestination med fina golfbanor i en genuin skärgårdsmiljö. De havsnära golfklubbarna välkomnar dig med banor i toppskick. Här finns Finlands bästa bana!

Åland erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig. Golfsäsongen startar i början av maj och banorna är i gott skick redan från start. Här kan du spela på en av Nordens absoluta toppbanor, Finlands högst rankade banan Slottsbanan.

Mer tid för spel

På Åland finns två golfanläggningar: Ålands Golfklubb i Kastelholm mitt på Ålands huvudö och Eckerö Golf på Ålands västligaste ö. Tack vare de korta avstånden tar du dig enkelt från den ena golfklubben till den andra med egen bil. Du kan till och med spela på dem båda under en och samma dag!

Boka golfpaket

Gör din golfresa bekväm genom att boka ett förmånligt golfpaket. I våra golfpaket ingår resa, boende och färdigbokade starttider.

Ålandhotels

Golfpaket 1 natt, 1 greenfee

Passa på att ta ett litet avbrott i vardagen och spela golf på Åland. Välj mellan spel på Eckerö Golfs bana i Eckerö eller Ålands Golfklubbs Slottsbanan eller Kungsbanan.

Från 161 €

Boka nu
Ålandhotels

Golfpaket 2 nätter, 3 greenfee

Samla vännerna och åk på golfsemester till natursköna Åland. Upplev alla tre golfbanor och bo bekvämt i Mariehamn.

Från 3970 kr / 352 €

Boka nu
Ålands Turist & Konferens

Golfa på Ålands alla banor

Det här 3-dagars paketet erbjuder vi till de golfare som vill smaka på Ålands alla tre 18-håls banor – Eckeröbanan, Kungsbanan och Slottsbanan!

Från 310 €

Boka nu
Ålands Turist & Konferens

Golf-Åland All in One

Upplev det ultimata golfäventyret med vårt golfpaket, inklusive båtresa, övernattning och fantastiska golfrundor. Vi är här för att skräddarsy er upplevelse efter era önskemål. Oavsett hurdan paketvariant ni väljer, kan ni vara säkra på att få mycket golfresa för pengarna!

Från 220€

Boka nu
Viking Line alt text

Ålands Golfklubb med hotell

Res raka vägen från Stockholm till Mariehamn och upplev golf på hög nivå på Ålands Golfklubb. Bo bekvämt på hotell inne i stan och res tillbaka hem nästa dag. Du hinner spela två rundor både på Kungsbanan och den nyrenoverade Slottsbanan.

Prisex. 3578 kr

Boka nu
Viking Line

Eckerö Golf med hotell

Eckerö Golf erbjuder en 18-hålsbana med uppfräschade hål, utmanande bunkrar och vackra dammar. Banan ligger i naturskön skogsmiljö och det är en både intressant och utmanande bana.

Prisex. 2830 kr

Boka nu
Eckerö Linjen

Bansamlaren – golfa på både Eckerö Golf och Ålands Golfklubb

Kombinera det bästa av Golf-Åland och spela en runda på alla tre banor. Boka vårt kompletta paket med boende två nätter inklusive frukost samt tre greenfee med förbokade starttider.

Prisex. 4242 kr

Boka nu
Eckerö Linjen

Golfa över dagen på Eckerö Golf

Res till Åland över dagen och spela på Eckerö Golfs 18-hålsbana. Resan med M/S Eckerö tar endast 2 timmar enkel väg och golfbanan ligger 5 km från hamnen. Det är så nära att du hinner spela en runda i lugn och ro innan du åker hem igen på kvällen. I paketet ingår båtresa med bil t/r och greenfee.

Prisex. 994 kr

Boka nu

Smaka på Åland

Kvarnbo pensionat

Var vill du bo?

Evenemang på Åland

alt text

Golfa i anrik slottsmiljö på Ålands Golfklubb

Pröva lyckan på de åländska golfbanorna

Eckerö Golf på Ålands solsida

Slottsbanan – Finlands bästa bana

När Europatouren för damer, LET, besökte Ålands Golfklubb under 2022 höjdes Slottsbanan till skyarna av besökarna. Enligt många av dem var Slottsbanan en av de bästa banorna de spelat på under hela tävlingsåret.

2023 valdes Slottsbanan till Finlands bästa bana – dessutom kammade den även hem topplaceringen inom kategorierna bäst design, bäst skick och vackraste bana.

Upptäck Åland utanför golfbanan

För dig som vill ta med familj och vänner på resan är Åland den perfekta destinationen. Här finns aktiviteter för både stora och små, så den som inte vill följa med ut på golfbanan hittar mycket annat att göra. Skräddarsy din egen Ålandsupplevelse året runt!

Vill du veta mer om golf på Åland?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna.

"*" anger obligatoriska fält.

Namn:*