Varför välja Åland?

Det självstyrda och svenskspråkiga öriket Åland erbjuder ett brett utbud av boende, konferens- och möteslokaler, restauranger och caféer, shopping, sevärdheter, upplevelser samt nöjes- och kulturliv.

MITT I NORDEN

Åland är en lättillgänglig mötesplats för såväl nordiska som internationella konferenser och möten. Dagliga flygförbindelser från Stockholm (Arlanda) och Åbo tar dig till Åland på cirka en halvtimme och på knappt en timme från Helsingfors. Ett möte kan även börja med några sköna timmar på Östersjön. Åland har ca 25 fartygsanlöp dagligen från Finland, Sverige och Estland. Det är lätt att ta sig till Åland!

Passa på att påbörja mötesarbetet redan under resan till Åland. Östersjöns tre största rederier, Eckerö Linjen, Viking Line och Tallink Silja erbjuder gedigna ytor för möten och konferenser i en trivsam och lyxig atmosfär.

NÄRA TILL ALLT

På Åland finns det mesta på gångavstånd. Bara ett stenkast från Alandica Kultur och Kongress finns över 500 hotellbäddar. Åland kan även erbjuda en stor variation av möteslokaler – allt från museer till ladugårdar. Och korta avstånd ger korta transportvägar, även om du väljer att bo på landet. Allt finns nära och lättillgängligt.

UPPLEVELSER

Knyt band och skapa sammanhållning mellan mötesdeltagarna i den friska havsluften. Det åländska landskapet inbjuder till många stimulerande utomhusaktiviteter, golf, fiske, vandring, cykling eller långfärdsskridskoturer – allt enligt humör och säsong. För de som föredrar att vara inomhus är curling och casinoskola exempel på spännande alternativ.

Den åländska gastronomin skapar matupplevelser utöver det vanliga. Prova öl på Stallhagen eller havslagrad champagne på Silverskär. Eller varför inte laga middagen tillsammans med Michael Björklund i hans kulinariska oas Smakbyn?

EN FRIDFULL MÖTESPLATS

Tiden tillåter inte alltid mängder av aktiviteter utanför mötesrummen, men det är alltid en upplevelse att befinna sig i den rofyllda åländska miljön. Ålands natur är förtrollande – havsutsikt och ren havsluft ingår alltid utan extra kostnad. På Åland stannar tiden på ett bra sätt, nuet får ta plats. Det är lätt att fokusera, hitta nya infallsvinklar och öppna sinnet för nya tankar. En perfekt mötesplats!

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss på
[email protected]
eller telefon +358 18 24 255 så berättar vi mer!

Läs mer

Vill du få veta mer om vad som händer på Åland?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev.

"*" anger obligatoriska fält.

Namn:*
Godkännande av integritetspolicy:*