Bli mötesambassadör

Åland Convention Bureau är en kostnadsfri partner för dig som är intresserad av att arrangera ett möte eller en konferens på Åland.

ÅLAND ÄR EN FANTASTISK MÖTESDESTINATION MITT I NORDEN!

En central plats mellan grannländer i öst och väst, en egen fridfull ö-värld. Vi har möjlighet att erbjuda en stor variation av mötesanläggningar, såväl för större konferenser som mindre möten, ofta med avkopplande sjöutsikt. Det finns många anledningar att ordna ett möte eller konferens på Åland.

Bli en mötesambassadör och främja Åland att bli en mötesdestination mitt i Norden!

VAD ÄR EN MÖTESAMBASSADÖR?

Det finns goda anledningar att bli en värd för ett möte och ta det till Åland! Du ingår säkert i flera intressanta nätverk inom ditt yrkesområde eller på fritiden. Genom dessa nätverk kan du sprida kunskap om din organisation och dess verksamhet och Åland som mötesort.

Att bli en mötesambassadör både stärker din verksamhet och bidrar positivt till dess varumärke och renommé. Dessutom gynnar det den lokala näringen och bidrar till en hög servicenivå på Åland.

Det viktiga är att du brinner för ditt yrkesområde, har ett starkt nätverk och vill bjuda dina kollegor till Åland!

SÅ KAN ÅLAND CONVENTION BUREAU HJÄLPA DIG!

Vi utvecklar och marknadsför Åland som mötesdestination. Att ordna ett möte eller en konferens är både givande och intressant, men processen kan ibland upplevas både arbetsam och lång.

Om du önskar stå värd för ett möte och söker en lämplig plats på Åland hjälper ÅCB till att optimera ditt möte och ger kostnadsfri expertishjälp. Åland Convention Bureau finns därför med som stöd från det första steget tills beslut fattas om destination för mötet. Via oss får du heltäckande rese- och programförslag, hjälp med budgetering, arrangemang av visningsresor etc. Helt kostnadsfritt!

Har du en idé? Vi tillsammans kan identifiera potentiella möten och konferenser som kunde hållas på Åland!

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss på
[email protected]
eller telefon +358 18 24 255 så berättar vi mer!

Läs mer

Vill du få veta mer om vad som händer på Åland?

Prenumerera då på vårt nyhetsbrev.

"*" anger obligatoriska fält.

Namn:*
Godkännande av integritetspolicy:*